Hva er det beste med studiespesialisering på Tangen?

Ruben: Gode lærere. De bryr seg om deg, og vil at du skal gjøre det bra. Vi har mange lærerike prosjekter i programfagene.

Emilie: God og variert undervisning, og du får hjelp når du trenger det. Fagmaten er veldig bra

Amalie: Ny og fin skole. Her får man lyst til å lære! Kantina er topp! God mat, rimelige priser og veldig sosialt i lunsjen.

Vebjørn: Godt skolemiljø. Det skjer alltid noe! Fotballturnering, Tangen Talenter, musikk-quiz. Og så har vi gym i Aquarama!

Elever Sier 2

De fikk studiekompetanse på Tangen

AnnikenAnniken studerer masterprogram på UiA for å bli lærer. «Jeg ønsker å bli lærer på Tangen! Det er mitt mål! En fantastisk skole med gode lærere som tar vare på elevene. Råd: sett deg et mål, det vil motivere deg – for egen læring.»

KatarinaCatharina er utdannet eiendomsmegler og startet i 2014 eget firma, «Proffoppgjør AS». «Det er motiverende, men også krevende å drive for seg selv! Firmaet mitt tar seg av kontrakter og oppgjør ved eiendomsomsetning. Tangen forbinder jeg med en kreativ tid som jeg har mange gode minner fra!»

Even

Even har mastergrad i produktdesign og presenterte nylig en egenutviklet el-sykkel på en stor messe i London. «Inspirasjonen til å bli designer startet allerede da jeg gikk på Tangen, hvor jeg fikk mulighet til å bruke og utvikle min kreativitet.»

av Møller, Marlén Nygård, publisert 1. juli 2015 | Skriv ut siden