Læretiden i bedrift strekker seg over 2 år. Opplæringen avsluttes med fag- eller svenneprøve. Når prøven er bestått får du et bevis på at har en yrkeskompetanse. Da er du fagarbeider.

Dersom du ønsker å utdanne deg videre på høgskole eller universitet, må du ta et år med studiespesialisering, slik at du oppnår studiekompetanse. 

Samarbeidsprosjekter
Tangen videregående skole ønsker å tilby kokker og servitører så realistisk erfaring som mulig. Derfor inviterer vi ofte til servering i vår egen Restaurant Utsyn, og vi deltar i matfestivaler og spesielle serveringsopplegg for næringsliv og restauranter.



Myrvold

________________________________________________________________________________

Etter fullført skolegang ved Tangen videregående skole ble Andreas Myrvold landslagskokk, med flere store lagkonkurranser bak seg. Han har vært lærling og kokk ved noen av landets beste spisesteder, blant andre Oro,Feinschmecker og til sist både Restaurant Oscarsgate og Statholdergaarden – som begge er beæret med en Michelin-stjerne.

av Møller, Marlén Nygård, publisert 29. april 2013 | Skriv ut siden