Tekst: Arnt Vidar Klungland
Bilde: Iben Alexander E. Nessset

Onsdag 23. oktober var elevene i programfag Politikk & Menneskerettigheter på tur til Arendal. På Clarion Hotel - Tyholmen ble vi tatt godt imot av arrangøren Folk og Forsvar som hadde invitert oss til dagsseminar med agenda Sikkerhetspolitikk – Norge, Europa og verden. Og som agendaen indikerer, fikk elevene lære mye nytt og interessant om norsk sikkerhetspolitikk, på flere nivåer. Alt fra det norske Sivilforsvaret på lokalplan til norsk sikkerhetspolitikk i den globaliserte verden ble tatt opp og gjennomgått av engasjerte foredragsholdere.

Vi ble også av Folk og Forsvar påspandert en fin hotellunsj, hvor vi mesket oss med alskens fine bufféretter, som seg hør og bør når man er på seminar.

Den vellykkede seminardagen ble avsluttet med en stor og velfortjent applaus til foredragsholderne, før vi – mette og fornøyde – rettet nesen hjemover.

av Møller, Marlén Nygård, publisert 25. oktober 2013 | Skriv ut siden