Tirsdag 19. juni ble det avholdt en høytidelig avslutningsseremoni for avgangselevene på Tangen videregående skole. Seremonien markerer avslutningen på 12 og 13 års skolegang, således et viktig vendepunkt i mange elevers liv. Nå er de ikke lenger elever, men unge voksne på vei ut i verden.

De rundt 350 gjestene ble møtt av et vakkert dekket langbord, der elevene fra Restaurant og matfag serverte friske jordbær og forfriskninger. Messingkvintetten fra Kristiansand Symfoniorkester rammet inn arrangementet med vakker musikk. Med seg hjem fikk gjestene kloke ord fra kveldens talere; rektor Eva Berg, elevrådsleder Cecilie Flatnes og Stormberg-gründer Steinar J. Olsen. Sistnevnte hadde et klart budskap til elevene: det handler ikke om å være best, men å tørre å tro på seg selv og stå for det man tror på.

Tangen videregående skole ønsker alle våre avgangselever lykke til på ferden videre.

Avgangselev Ida Marie og elevrådsleder Cecilie Flatnes
Foto: Linn Egeland, Avd. MK