Tirsdag 23. oktober fikk alle elevene en innføring i bistandsarbeid og i skolens eget Arfikaprosjekt; UNI-project. De tre elevene som var i Kuron i september (se link) holdt et engasjerende foredrag for alle skolens elever.

Tommy van Pelt, Rådgiver nettverk, Strømmestiftelsen som deltok på foredragene sier:
“… mektig imponert over opplegget dere kjørte i dag. Så godt organisert, velplanlagt og gjennomtenkt. (…) Etter mitt syn er selve gjennomføringen av den internasjonale uka deres muligens det beste som finnes i Norge blant videregående skoler. (…)”

Bilde fra auditoriet:
086

Vg3-klassene og vg2 studiespesialiserende fikk i tillegg et eget foredrag på UiA, Utviklingsstudiet v/Svend Åke Bjerke om bistandsarbeid i Afrika og klimautfordringene.

Bilde fra UiA:
083

Gjenstander fra Kuron /sør sudan, og Afrikainspirerte speil laget av DH

En stor takk til alle elever som har bidratt på Gi en dag!

Vi er spente på resultatet av innsamlingen og gleder oss til å se at yrkesskolen i Kuron blir ferdig

Bilde av yrkesskolen:
skolen i Kuron