Isaac Smith, elev på Tangen videregående skole, stiller ut egne fotografier på Frk Larsen. Men bare fram til 13. mars, så nå haster det veldig å få sett bildene hans.

Av Ann Margrethe Dahl Vatne
og Inge T. Dalen/Tangen vgs

FRK. LARSEN/TANGEN VIDEREGÅENDE SKOLE: - Jeg har solgt seks bilder. Det var ikke forventet i det hele tatt. Jeg trodde ikke jeg skulle selge noen bilder, sier en kjempefornøyd Isaac Smith

Du kan se et større bilde av Isaac nederst i saken. Bildet er tatt av Ann Margrethe Dahl Vatne. som går på Medier og kommunikasjon på Tangen vgs.

Isaac går på Studiespesialisering med formgivning (STFO) på Tangen videregående skole. Og så stiller han altså ut bildene sine på restauranten Frk. Larsen Kafé og Kunst i Kristiansand sentrum.

Kule bilder fra nedlagt fabrikk

De fleste store bildene i utstillingen ble tatt på en nedlagt fabrikk i Vennesla. De bildene er i svart-hvitt. Bildene fra andre steder er det mer mønster og farger på. Du har kanskje sett dem hvis du har vært på Frk. Larsen. Hvis ikke, gå og se selv, mens bildene ennå henger oppe.

Utstillingen av Isaacs bilder slutter 13. mars, så det haster altså veldig med å beundre åndsverkene hans.

Det var pappas idé

Det var faren til Isaac som oppfordret ham til å stille ut. Faren bor i California, og Isaac hadde sendt ham noen bilder. Tangen-eleven hadde aldri tenkt over å ha en utstilling før, men ble gira av farens forslag og fulgte det. ¨

Det angrer han ikke på. Etter å ha sendt mail til litt forskjellige utesteder, valgte Isaac Frk. Larsen, som svarte ham fort og var veldig hyggelige mot ham. Og så har han altså solgt bilder i tillegg.

Her kan du se mer av Isaacs fotokunst

- Jeg ble interessert i foto i 10. klasse, og da tok jeg mest bilder av arkitektur; store bygninger som i New York og bygninger med masse mønster. Nå for tiden tar jeg flere bilder av personer, og interesserer meg for motefotografering.

Kan du ikke få nok av Isaacs bilder etter at du har sett utstillingen, kan du ta til Instagram: @ieatchocolatedonuts. Isaac har også en egen nettside: www.isaacsmithphotography.com

av Dalen, Inge T, publisert 11. mars 2017 | Skriv ut siden