Tangen Talenter 2016

FULLT OG SPENNENDE: Tangen Talenter trekker til seg stort publikum hvert år, og spenningen er også stor. Bildet er fra Tangen Talenter 2016. Foto: Inge T. Dalen/Tangen videregående skole

* Førstepremie på hele 4000 kroner i Tangen Talenter, så ikke brenn inne med talentet ditt

* Årets talentkonkurranse på Tangen videregående skole er din gylne sjanse til å vise fram det du kan

TANGEN VIDEREGÅENDE SKOLE: - Vi har et stort mål om å engasjere flere fra Tangen enn vi har gjort før. Vi vet vi har mange talenter blant oss, men å få dem med, er ofte utfordrende. Det ser lovende ut til nå. Vi har sondert terrenget litt, og det ser enda bedre ut enn tidligere, sier en engasjert Kjetil Karlsen.

Han er kjent som primus motor for talentkonkurransen Tangen Talenter gjennom mange år.

Les Tangen-artikkel om Tangen Talenter 2016 - og se masse bilder

Kjetil er også mannen bak de mange sosiale aktivitetene på Tangen videregående skole.

Det skjer alltid noe på Tangen vgs – les Tangen-artikkel om Kjetil Karlsen og aktivitetene hans

Meld deg på med epost eller SMS

I år har Kjetil med seg lærerkollega Ann Kristin Omdal på laget. Og det er til henne du skal melde deg på Tangen Talenter.

Send en epost til denne adressen før 27. januar: anom1@vaf.no

I eposten må du få med alt det følgenden:

• fornavn og etternavn
  • skolen du går på (Tangen Talenter er åpen for elever på Tangen vgs, Kvadraturen, KKG, Vågsbygd vgs og Akademiet)
  • klassen du går i
  • hva du skal bidra med (sang/musikk/tryllekunster, eller noe helt annet)
  • telefonnummeret ditt (svært viktig, du får info fra Tangen Talenter på telefonen)

Du kan også melde deg på med en SMS-melding til Ann Kristin Omdal på tlf. 922 59 505. Samme info må til.

Finalen går også i femte time

Påmeldingsfristen til Tangen Talenter 2017 er altså 27. januar. Første audition er allerede onsdag 1. februar. Den foregår som vanlig i midttimen, i Smultringen i første etasje. Da rigges det scene med gromlyd der. Det er auditioner i midttimen torsdag 2. og fredag 3. februar også.

Og så kommer den store finalen onsdag 8. februar. Da er til og med timen etter midttimen satt av i tillegg for å arrangere den viktige begivenheten. Det pleier å være stappfullt på publikumsstoler og i trapper på Tangen vgs i finalen på Tangen Talenter, slik du ser på bildet over (og i bildekarusellen nederst).

Selveste russepresidenten på Tangen videregående skole, Ingeborg Frøysaa, skal være vertinne for finalen. Ingeborg har tidligere gjort seg bemerket som konferansier på Gullungen, Medier og kommunikasjons egen "Oscar-utdeling".

Fete premier til de største talentene

Ann Kristin og Kjetil lover gode dommere, rekruttert blant musikere og dansere, på finaledagen.

Det er ikke noe å si på belønningen til talentene som går til topps. Førstepremien er et gavekort på hele 4000 kroner til Kvadraturen. Ikke Kvadraturen skolesenter, altså, men butikkene i sentrum.

Solid gavekort på 3000 kroner til andreplassen og 2000 kroner til tredjeplassen. Og så selvsagt applaus, rampelys og ære til alle deltakerne.

Derfor skal DU stille opp

- Hvorfor skal elevene stille opp i Tangen Talenter 2017?

- For å få vist fram talentene sine som de aldri får vist fram ellers. For å prøve seg foran et publikum. For å utfordre seg selv, oppfordrer Kjetil Karlsen og Ann Kristin Omdal.

av Dalen, Inge T, publisert 7. januar 2017 | Skriv ut siden