Foto:
Janne Gulowsen og Michael Rue

Tirsdag 17. juni ble det avholdt en høytidelig avslutningsseremoni for avgangselevene på Tangen Videregående Skole. Seremonien markerer avslutningen på 12 og 13 års skolegang, således et viktig vendepunkt i mange elevers liv. Nå er de ikke lenger elever, men unge voksne på vei ut i verden.

De rundt 400 gjestene ble møtt av et vakkert dekket langbord, der elevene fra Restaurant og Matfag serverte friske jordbær og forfriskninger. Messingkvintetten fra Kristiansand Symfoniorkester rammet inn arrangementet med vakker musikk. Med seg hjem fikk gjestene kloke ord fra kveldens talere; rektor Eva Berg, elevrådsleder Lyder Ovesen og Fylkesutdanninssjef Arly Hauge. Talerne hadde fokus på at elevene måtte ta med seg sin kunnskap om samarbeid, viktigheten av mangfold og tørre å utfordre seg selv og andre på sin ferd.

av Møller, Marlén Nygård, publisert 25. juni 2014 | Skriv ut siden