Her finner du navnene på dem som skal opptre i Tangen talenter 2016 på Tangen videregående skole. Hvem skal du heie ekstra på?

- Vi satser på at dette blir tidenes beste Tangen talenter, sier en ivrig Kjetil Karlsen, primus motor for den etter hvert tradisjonsrike, årlige talentiaden på Tangen vgs.

Både onsdag, torsdag og fredag denne uka (27.-29. januar) er det innledende runder av Tangen talenter. Og så er det fullt trøkk med finalen onsdag 3. februar.

Nederst i denne saken finner du oversikten over hvem som er påmeldt til de innledende rundene.

Proffere arrangement og bedre tid

Kjetil Karlsen kan opplyse at talentkonkurransen er oppgradert i år, på både lyssetting og proffere live-streaming av finalen.

Han kan også fortelle at det er litt færre påmeldte denne gangen, men ser positivt på det:

- Da får vi litt bedre tid, og det er greit. Det har vært knapt med tid de forrige årene, sier  Karlsen.

Talentfulle elever fra fire skoler

De innledende rundene skal skape liv på Tangen vgs i lunsjen, 11.10-11.50, onsdag torsdag og fredag denne uka.

Finalen onsdag 3. februar går til samme tidspunkt, pluss 5. time. Det vil si at da får elevene «fri» for å se på finalen og heie på favorittene sine.

Du får se og høre elever fra både Tangen videregående skole, KKG, Kvadraturen og Vågsbygd. De skal opptre med sang, musikk, dans, og til og med trylling. Det største talentet får et gavekort på hele 4000 kroner. 3000 er premien for andreplass, 2000 for tredje.

Disse flinke, unge menneskene opptrer på Tangen talenter på Tangen videregående skole 2016:

Skole

Talent