Disse elevene på Medier og kommunikasjon på Tangen videregående skole har kost seg stort på verdens største filmfestival i Tyskland denne uka. Her får du et knippe stemningsbilder.

Det er elevene på VG2 Medier og kommunikasjon på Tangen vgs som har deltatt på filmfestival i Berlin, hovedstaden i Tyskland.

Filmfestivalen i Berlin, eller Berlinalen, er faktisk verdens største filmfestival, med 20.000 fagfolk fra 130 land og 4200 journalister som dekker arrangementet.

Utvalgte filmer fra hele verden

Samtidig med Berlinalen blir det arrangert European Film Market, en av verdens største messer for filmbransjen, pluss mange faglige seminarer for yngre filmskapere under tittelen Berlinale Talent Campus.

MK-elevene på Tangen har selvsagt vært på kino og fått med seg mange helt nye filmer. Festivalen viser spennende, utvalgte filmer fra hele verden.

Uka full av kunst og kultur

Utenom filmene har Tangen-elevene fått oppleve den reneste kulturelle og historiske dannelsesreisen. De har blant annet besøkt Haus der Kulturen der Welt (Verdenskulturhuset) i Berlin, med samtidskunst- musikk- og litteratur fra verden utenfor Europa.

Elevene har vært på Bauhaus Archiv, som er et spennende designmuseum, og de har fått oppleve fotosamlingene på Helmut Newton Museum.

Ungdommene har selvsagt også fått et innblikk i Berlins historie med byvandring rundt Brandenburger Tor og Checkpoint Charlie.

Bildene er tatt av MK-lærer Ana Margarita Quinteros Milan.

av Dalen, Inge T, publisert 18. februar 2016 | Skriv ut siden

SE MASSE BILDER I BILDEKARUSELLEN NEDERST PÅ SIDA