Vg2 Kokk og servitør har gleden av å invitere til restaurantkveld med en spesialkomponert 4-retters meny.

Tid:
Onsdag 12.november
Kl 18.00

Sted:
Restaurant Utsyn


Menyen består av følgende:

Jordskokkpurèsupppe, sprø spekeskinke og nøtteolje

Krydderconfitert seifilet
Gulrot og appelsinpurè, persilleolje og estragonkrem

Bresert svinenakke med eple, løk og rosmarin
Ovnsbakt tomater, stekt sopp og persillerot
Sjysaus og hasselback poteter

Hvitsjokolademousse med lime
Yogurtsorbet med ingefær og chili

Det vil bli anledning til å kjøpe en vinmeny med spennende vinvalg som er satt opp til anledningen.

Kr 295,- per pers

Påmelding til e-post: thsa6@vaf.no eller tlf 38177600
Ha med navn, antall gjester og tlf


av Møller, Marlén Nygård, publisert 5. november 2014 | Skriv ut siden