Kjetil Karlsen og Synnøve Thomassen

FETE PREMIER: Kjetil Karlsen og Synnøve Thomassen lokker med store pengepremier i Tangen Talenter Kreativ. Foto: Inge T. Dalen/Tangen videregående skole

Disse to ildsjelene inviterer alle kreative elever på Tangen videregående skole: Konkurrér om fete premier for de beste kunstneriske bidragene. Og alle elever kan stemme fram favoritten sin.

TANGEN VIDEREGÅENDE SKOLE: - Dette er for dem som ikke har sangstemme eller danseferdigheter, men som likevel har talent, opplyser Synnøve Thomassen, lærer på Tangen videregående skole.

NB - kort påmeldingsfrist: Fredag 13. mai. Se nederst i saken hvordan du melder deg på Tangen Talenter Kreativ.

Malerier, kortfilmer, interiør ...

Sammen med lærer Kjetil Karlsen er Synnøve kjent som primus motor for den årlige talentkonkurransen Tangen Talenter. Les bilderik reportasje om Tangen Talenter 2016. I denne konkurransen er det mest sangere og dansere som briljerer med talentet sitt

Men nå er det tid for Tangen Talenter Kreativ igjen. Da er arrangørene på jakt etter både bilder, malerier, tegninger, skulpturer, kortfilmer, interiør og så videre.

På bildet ser du Synnøve og Kjetil foran en monter med 3D-modeller av "fremtidens hytter". De er skapt av Studiespesialisering med formgiving (STFO) på Tangen videregående skole. Les kreativ reportasje om fremtidens arkitekter bak disse hyttene

Går for ny rekord i antall bidrag

- Vi vil vise fram mangfoldet på skolen vår. Tangen er en unik skole med så mange forskjellige programområder. Det er styrken vår. Det må vi vise fram, begrunner Synnøve denne talentkonkurransen med.

- Det har vært mange bidrag tidligere, men vi savner enda flere. Vi går for ny rekord i år, sier hun.

Førstepremie på 4000 kroner

Premiene i Tangen Talenter Kreativ er nøyaktig like store som i den «vanlige» Tangen Talenter. Førsteprisen er gavekort på 4000 kroner, andre på 3000 og tredje på 2000.

- Det er gode premier, ja. Det er jo flott for elevene å få litt betaling for det de gjør. Men det viktigste er å få fram hva elevene kan, og at de kan få stilt ut og vist seg fram, sier Synnøve.

Slik melder du deg på Tangen Talenter Kreativ 2016

I uke 21., fra mandag 23. mai, blir det utstilling på Tangen vgs av alle de kreative bidragene som er kommet inn. Mot slutten av uka får alle elevene på skolen mulighet til å stemme på bidraget de liker aller best. I tillegg skal en fagjury av Tangen-lærere og en ekstern kunster avgi stemmer. Så det blir omtrent som i Tangen Talenter.

Påmeldingsfristen til Tangen Talenter Kreativ er altså fredag 13. mai. Meld deg på til kjka3@vaf.no (Kjetil Karlsen) eller syth@vaf.no (Synnøve Thomassen). Husk å skrive både navn, klasse, mobilnummeret ditt og hva du skal bidra med.

av Dalen, Inge T, publisert 2. mai 2016 | Skriv ut siden

• Se større bilde av de to primus motorene for Tangen Talenter Kreativ i bildekarusellen nederst