Førstepremien er gavekort på hele 4000 kroner i årets store konkurranse Tangen talenter på Tangen videregående skole. Du vil selvsagt ikke gå glipp av denne gylne sjansen til å briljere med talentet ditt.

I perioden 26. januar-5. februar blir Tangen videregående skole sterkt preget av den populære årlige talentkonkurransen Tangen talenter. Men du må altså raske på for å sikre deg en plass i rampelyset.

Slik melder du deg på: Send navn, klasse, skole og kategori (sang, dans osv) til Kjetil Karlsen på kjetil.karlsen@gmail.com, eller send sms til tlf 482 41 457.

Enten du synger, danser, tryller, turner eller kan imponere med andre talenter, er du velkommen til å melde deg på. Disse fete premiene skal inspirere deg til innsats:

Førsteplass: Gavekort i Kvadraturen til en verdi av hele 4000 kroner
Andreplass: Gavekort på 3000 kroner
Tredjeplass: Gavekort på 2000 kroner

Talentkonkurransen er åpen for elever fra både Tangen vgs, Kvadraturen vgs, KKG, Vågsbygd vgs og Akademiet (tidligere Noroff).

Og så er altså påmeldingsfristen allerede fredag 15. januar. Ikke sitt der og lur hvis du har noe å fare med - hiv deg rundt og meld deg på nå.

Sjekk også Tangen talenter på Facebook-sida til Tangen vgs

av Inge T. Dalen, publisert 7. januar 2016 | Skriv ut siden