TANG FOTBALLTURNERING 16 IMG 9431

TALENTSPEIDING PÅGÅR: Her står Tangens forebygger Trond H. Sjåstad (til høyre) og speider etter fotballtalenter. I midten sitter Kjetil Karlsen og blir intervjuet om fotballturneringen av Mathias Skjeggedal i 3MKSTA. Foto: Inge T. Dalen/Tangen videregående skole

Det er tid for intern fotballturnering på Tangen videregående skole igjen. Skynd deg å melde på klassen din, for påmeldingsfristen kommer gjerne brått på.

TANGEN VIDEREGÅENDE SKOLE: - I fjor gikk lærerne av med seieren etter å ha slått dem som vant året før. Håper elevene gjør det bedre i år, ellers stikker vi av med seieren igjen, uttaler Kjetil Karlsen i kjent stil.

Han er lærer på Tangen videregående skole, og jobber også med trivselsaktiviteter for elevene våre.

Les Tangen-sak om alle de utenomfaglige trivselsaktivitetene Kjetil Karlsen har på gang dette skoleåret

Kjetil er han som sitter i midten på bildet. Her stiller han personlig opp i første etasje for å ta imot påmeldinger til årets utgave av Tangens interne fotballturnering. Benytt sjansen når du ser Kjetil sitte der nede innimellom i løpet av de nærmeste dagene.

Ellers finner du påmeldingsskjemaer til turneringen i Servicetorget.

NB: Påmeldingsfristen er tirsdag 13. september, så fiks det så fort du kan. Påmeldingen skjer altså klassevis. I fjor var det 16 lag som spilte i turneringen, og målet er minst det antallet i år også.

Det dreier seg fremdeles om five-a-side-fotball, og alle kampene spilles i Aquarama i midttimen. Moroa foregår i uke 38 og 39, det vil si tidsrommet 19.-30. september.

av Dalen, Inge T, publisert 7. september 2016 | Skriv ut siden