Denne kule unge damen finner seg selv på bildene fra Åpen dag på Tangen videregående skole torsdag 26. januar 2017. Gjør du?

TANGEN VIDEREGÅENDE SKOLE: Tusen takk for sist til dere flotte ungdommer og foreldre som besøkte oss på Tangen videregående skole torsdag 26. januar 2017. Det var jo dere som gjorde det til en strålende Åpen dag.

Finn deg selv eller noen du kjenner

Vi håper å se masse av dere ungdommer igjen på Tangen vgs. Vi lover å ta dere like godt imot når dere begynner her.

Nå kan du foreløpig kose deg med å kikke gjennom alle bildene i bildekarusellen under her. Stor sjanse for å finne deg selv eller noen du kjenner.

Se videoer med fremtidens Tangen-elever

Var du ikke på Åpen dag på Tangen vgs, sier du? Huff da. Da får du heller se hva du gikk glipp av. Og så trøster vi deg med at du får en ny sjanse neste år.

Vi lagde video på Facebook med noen av gjestene våre på Åpen dag også. Du finner de fremtidige Tangen-elevene på www.facebook.com/tangenvgs/

av Dalen, Inge T, publisert 27. januar 2017 | Skriv ut siden