Hun er vant til å synge ut. Nå skal Malene Isaksen lede elevrådet på Tangen videregående skole.

TANGEN VIDEREGÅENDE SKOLE: - Det føles veldig bra. Det er selvsagt gøy å bli valgt. Jeg tror Tangen gjorde et godt valg som valgte meg, sier Malene Isaksen med et smil.

Denne uka var det valg til nytt elevrådsstyre på Tangen videregående skole. Og det var altså Malene Isaksen, som går på studiespesialisering, som ble valgt til leder.

I bildekarusellen under denne artikkelen ser du hele elevrådsstyret. På bildet står fra venstre Fredrik K. Døviken (2MEA), Ahmed Saeb Zakout (1STC), Malene Isaksen (3STB), Natalie S. Nygård (2RMKO), Ine B. Lund (3STA), Helena Sørbotten-Hoffmann (2DHFRA) og Christian Johnsen (2BABYC). (Foto: Trond H. Sjåstad/Tangen vgs)

Opptatt av mobbing og det sosiale

Malene Isaksen er som nevnt ikke redd for å synge ut. Hun har bidratt med den flotte sangstemmen sin både i talentkonkurransen Tangen Talenter og på flere skoleavslutninger. Bildet øverst (og i bildekarusellen) viser Malene i aksjon med mikrofonen.

Malene er også klar på hva hun mener elevrådet på Tangen vgs bør jobbe mest med:

- Jeg synes vi skal fokusere mye på mobbing og det sosiale på Tangen. Jeg synes det er viktig at alle skal ha det bra på skolen. Alle skal ha en trygg hverdag, en trygg skole å komme til, og ingen skal være redde på skolen, erklærer Malene.

Enda mer sosialt

Tangen vgs har en god tradisjon for at elevrådet jobber aktivt for det sosiale og mot mobbing;
Stor suksess for aksjon mot ensomhet på Tangen vgs

Malene Isaken viser til gode sosiale tiltak på Tangen, som fotballturnering, håndballkamper, innebandyturnering og spillkvelder.

-Det er min plan å prøve å gjøre enda mer sosialt. Vi må samle Tangen, så vi får enda mer samhold enn det vi har. Med mer samhold, tror jeg det blir mindre mobbing.

Tror på godt styre

Hun forteller at det nyansatte mobbeombudet i Vest-Agder skal holde foredrag for elevrådsstyret om ikke så lenge.

Malene tror det er fine elever som skal være med henne i elevrådsstyret:

-Jeg kjenner ikke så mange av dem ennå. Men det virker som at de som stilte, tok det seriøst og var interessert i å holde på med elevrådsarbeid.

av Dalen, Inge T, publisert 15. september 2017 | Skriv ut siden