Kjetil Karlsen og Synnøve Thomassen i innebandykamp

TRIMMER KONKURRANSEINSTINKTET: Kjetil Karlsen og Synnøve Thomassen gir alt med innebandy-køllene i Aquarama. Foto: Inge T. Dalen

Kjetil Karlsen håper på finale mellom lærere og elever i årets innebandy-turnering på Tangen videregående skole. Og at elevene vinner, faktisk.

AQUARAMA/TANGEN VIDEREGÅENDE SKOLE: - Med lærere og elever i finalen blir det litt ekstra kniving, og vi får enda flere tilskuere. Elevene synes det er så moro å se lærerne bli slått, slik som i fjor, flirer Kjetil Karlsen.

25 kamper du kan se på

Kjetil er lærer på Tangen videregående skole og arrangør av årets interne innebandy-turnering, sammen med gymlærer Synnøve Thomassen. På bildet ser du dem prøvespille i Aquarama, der turneringen skal foregå. De to lærerne er ukorrekt antrukket, men svært innsatsvillige til ære for fotografen.

Moroa begynner allerede nå til mandag, 4. april. Da spilles de første av i alt 25 tøffe innebandy-kamper før et seirende lag står igjen - med gavekort i kantina og heder og ære attpå.

Ni elevlag mot ett lærerlag

Det tar cirka halvannen uke å gjennomføre turneringen. Ti lag er påmeldt i år. Kun ett av dem består av lærere. Men Kjetil Karlsen beholder troen på at de kan komme helt til finalen i år også, til tross for hard konkurranse fra ni lag med supertente elever.

- Jeg er selvfølgelig med på lærerlaget, erklærer Kjetil for ordens skyld.

- Elevene elsker at det skjer ting

Han begrunner slik at Tangen vgs arrangerer en intern innebandy-turnering:

- Elevene elsker det når det skjer ting som er litt konkurransepreget mellom klassene. Vi ønsker at det skal skje noe jevnlig gjennom hele året, som turneringer, talentkonkurranse og andre aktiviteter. Vi prøver å variere med noe sportslig, noen kulturelle innslag, som musikk-quiz, så vi favner så mange som mulig.

Kjetil nevner selvsagt den store talentkonkurransen Tangen talenter som eksempel på aktiviteter som elevene elsker å være med på eller se på. Les reportasje fra årets Tangen talenter

Heller basket neste år?

Det er tredje året med innebandy-turnering for Tangen vgs. Men primus motor avslører at det ikke er sikkert det blir det til neste år.

- Vi vil vurdere om vi skal droppe innebandy og kjøre basket eller volleyball i stedet, for variasjonens skyld, sier Kjetil Karlsen.

av Dalen, Inge T, publisert 1. april 2016 | Skriv ut siden