Foto: Linn Egeland

Gullungen er et årlig arrangement der elevene på Medier og kommunikasjon feirer seg selv i form av en egen ”Oscar-utdeling”.  Det kåres vinnere innen en rekke mediekategorier, der de nominerte plukkes ut blant elevenes produksjoner inneværende skoleår.  Juryene innen de ulike kategorier består av aktører fra mediebransjen i Kristiansand. I år ble sågar en av vinnerne i lydkategorien spilt på Radio Sør, etter at en imponert juryformann fikk tillatelse fra en tydelig stolt vinner direkte fra scenen.

Gjennom et skoleår er det mye faglig fokus. Gullungen handler naturligvis også om fag, men hovedsaklig handler det om trivsel, om å treffes utenfor de kjente rammene og ikke minst gi en faglig hyllest til de som har utmerket seg. Rammene rundt arrangementet er et festpyntet lokale, elever i finstasen, tapasbord og et bugnende dessertbord.

Dette er elevenes kveld. Det er elevene på Vg2 som selv planlegger, organiserer og gjennomfører hele arrangementet. Dette gjøres imponerende bra!  Det skal legges til at det er et ikke ubetydelig konkurranseelement når stafettpinnen sendes videre til nye Vg2 elever som skal arrangere neste år.

Tangen vgs er stolte over denne årelange tradisjonen. En tradisjon som gir elever en mulighet til å motta en hyllest fra en fullsatt sal for noe som er produsert på skolen

av Møller, Marlén Nygård, publisert 25. juni 2014 | Skriv ut siden