TANG KJETIL K FORHÅNDS IMG 0477

MANNEN SOM FÅR TING TIL Å SKJE: Kjetil Karlsen skal arrangere blant annet bordtennisturnering for elevene på Tangen videregående skole. Foto: Inge T. Dalen

Denne aktive mannen lover deg mye moro på Tangen videregående skole skoleåret 16/17 – også utenom det faglige.

TANGEN VIDEREGÅENDE SKOLE: - Det skjer alltid noe på Tangen! Vi vil at elevene skal oppleve at det skjer noe annet enn bare det rent faglige. Vi ønsker en levende skole, rett og slett, erklærer Kjetil Karlsen.

Gymlærer Ellen Homdal vet også å få Tangen-elevene ut og i aktivitet. Se bildene fra den store aktivitetsdagen 30. august

Kjetil er lærer på Tangen videregående skole, og jobber i tillegg med trivsel og miljø på skolen. Det betyr at han er primus motor for mange av arrangementene som Tangen er kjent for.

Mange av dere som har gått på Tangen et år eller to, forbinder Kjetil helt riktig med blant annet Tangen Talenter.

Den populære talentkonkurransen står selvsagt på programmet dette skoleåret også, rett etter jul. Og Kjetil lover altså mange andre aktiviteter i tillegg.

For at elevene skal føle trivsel

- Tanken er at elevene skal få utfolde seg litt også i storefri, og være med på å skape aktiviteter på skolen. Turneringer, konkurranser, arrangementer, ting som gjør at elevene føler trivsel. Vi ønsker å se elevene i en annen setting enn bare faglig, forklarer Kjetil.

- Vi vil også få fram talentene, de som er flinke til et eller annet. Vi gjør det for at elevene selv skal få vist hva de er gode for.

Fotball, bordtennis og julemoro

Og så ramser Kjetil Karlsen villig opp fra den rikholdige menyen sin for skoleåret 2016-17 på Tangen videregående skole:

- Vi skal ha to tre musikk-quizer i kantina. Det kommer snart en stor fotballturnering, og så blir det bordtennisturnering. I desember blir det julekonsert med et ensemble fra Kristiansand Symfoniorkester, og grøt og gløgg for å gi elevene julestemning, orienterer Kjetil.

Talenter, innebandy og volleyball

- Rett over jul braker det løs med Tangen Talenter, talentkonkurransen med sang, musikk, trylling … Det er en stor happening som er åpen for andre skoler også. Vi skal sette ny deltakerrekord I Tangen Talenter i år, det er helt klart.

Les Tangen-sak om og se alle bildene fra Tangen Talenter 2016

- Så kjører vi på med innebandyturnering mellom vinterpåske og påskeferie, og kanskje en volleyballturnering. Det blir noen musikk-quizer og sånn innimellom. Og så blir det Tangen Talenter Kreativ med kunstutstilling i mai, forteller Kjetil.

Les Tangen-sak om innebandyturneringen 2016 – og knivingen mellom elever og lærere

Les Tangen-sak og se masse bilder fra Tangen Talenter Kreativ 2016

Sprøstekte gresshopper til lunsj

Og innimellom der igjen kan Kjetil Karlsen varte opp med overraskelser. Som for eksempel risotto med sprøstekte gresshopper. Han serverte denne Afrika-inspirerte retten til alle elevene på Tangenvgs  i mars 2016.

Insektspisingen hadde selvsagt også sammenheng med Tangens internasjonale prosjekt i landsbyen Kuron i Sør-Sudan i Afrika.

Les Tangen-sak og se bilder av ivrige gresshoppespisere på Tangen vgs

Sjekk oppslag, Face og nettside

- Det skjer alltid noe på Tangen! Slik jeg opplever det, snakker elevene våre om det, at det er mye aktivitet på skolen deres, som det ikke nødvendigvis er på andre skoler, sier Kjetil Karlsen.

Han oppfordrer alle elever, lærere og andre Tangen-folk til å sjekke årshjulet på Its og følge med på oppslag i Smultringen (første etasje). Tangens Facebook-side og nettside har også masse god info. Dessuten kommer Kjetil til å gå rundt i klasserommene i forkant av store arrangementer.

av Dalen, Inge T, publisert 1. september 2016 | Skriv ut siden