Trine Skei Grande talte oppslukende til elevene. Hun startet foredraget med en mini-historietime, som var godt mottatt av publikum.

Michael W. Rue

Foto: Michael W. Rue

Stortingsrepresentant og partileder i Venstre, Trine Skei Grande besøkte Tangen.

Tirsdag 5. mai kunne rektor Eva Berg ønske stortingsrepresentant og partileder i Venstre, Trine Skei Grande velkommen til Tangen vgs. Trine Skei Grande innledet med en «mini-historietime» som ble godt mottatt av 200 av skolens elever. Historietimen ble fulgt av en diskusjon og spørsmålsrunde knyttet til utdanningspolitikk.

Stortingsrepresentanten fikk videre presentert hvordan skolen har snudd den negative trenden i kroppsøvingsfaget. En av skolens kroppsøvingslærere presenterte hvordan prosjektet «Bevegelsesglede» har bedret elevenes gjennomføring i kroppsøving.

Det ble en lærerik og interessant seanse for de fremmøtte.

av Møller, Marlén Nygård, publisert 6. mai 2015 | Skriv ut siden